Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) olarak, "Empowering Young People (NEETs) for E-Commerce Jobs" projemiz kapsamında düzenlediğimiz E-Ticaret Eğitim Programı ile gençlerimizi iş dünyasıyla buluşturduk.

 

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) olarak, "Empowering Young People (NEETs) for E-Commerce Jobs" projemiz kapsamında düzenlediğimiz E-Ticaret Eğitim Programı ile gençlerimizi iş dünyasıyla buluşturduk. Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın desteğiyle hayata geçirdiğimiz bu proje sayesinde, gençlerimiz hem eğitim aldıkları alanda deneyim kazandı hem de kariyerlerine yön verecek önemli bağlantılar kurdu.

Gerçekleştirdiğimiz "İş Fuarı" etkinliği, katılımcılarımız için sektörde öne çıkan firmalarla tanışma ve birebir görüşme fırsatı sundu. Gençlerimiz, işverenlerden kariyer tavsiyeleri alırken aynı zamanda iş başvuru süreçlerine dair değerli bilgiler edindiler. Bu buluşma, gençlerimizin e-ticaret sektöründe kariyer yolculuklarına rehberlik etme amacımız doğrultusunda önemli bir adım oldu.

Biz, ANGEF olarak, gençlerimizin geleceğini şekillendirmelerine destek olmaktan ve onları iş dünyasıyla buluşturacak projeler üretmeye devam etmekten gurur duyuyoruz.